pondělí 14. prosince 2009

Víkend v poklusu

Naštěstí nešlo o poklus v přeplněných hypermarketech plných předvánočního šílenství (i když do Vaňkovky jsme se také podívali na nezbytně nutnou dobu = nákup kompenzovaný kávičkou a sušenčičkou). Poklusávali jsme samozřejmě v přírodě.
V sobotu se běžel již tradiční Běh na Býčí skálu, výživný třecetikilometrový kros (pro dámy, veterány a slabé jedince s otočkou v Útěchově jen 15km). Osinek se držel statečně a doběhl pátý (druhý z orienťáků). Zdenča volila sváteční tempo a raději se věnovala fotodokumentaci. Ale bylo pěkně, teplota se přiblížila nule a konečně začal poletovat snížek.
Nedělní odpoledne jsme podstoupili stresový pobyt v Gigasportu, kde se nám konečně podařilo utratit vyhrané poukázky. Poté jsme se zúčastnili závodu BZL (Brněnská zimní liga), tzv. ONOS Cupu, který se konal hned vedle výše zmiňované prodejny. Při téměř tříkilometrové trati jsme pobíhali sem a tam po parkovištích kolem Gigasportu a Sconta. Bylo to celkem zábavné. Osinek opět obsadil páté místo a Zdenča nebyla poslední, takže úspěch :-).

0 Vzkazy: