pondělí 11. ledna 2010

Víkend pro kočku

A to doslova. Jednak počasí opět zmatkovalo, takže po vydatném nášupu sněhu, kdy v Brně kolabovala doprava, chodníky i odhazovači sněhu, začalo přes víkend zase tát :-(. A navíc - od soboty je u nás kočka. Vlastně Tečka. Interně spíš koule :-). Ale jen dočasně, než si Kozákovi dosyta užijí lyžovačky a povzbuzování Lukáše Bauera v Cavaleze. Už stihla ohlodat většinu kytek, zabrat mi moje oblíbené křeslo s dekou a roznést chlupy po celém bytě (to nebyl vzhledem k počtu metrů čtverečních moc velký problém). Ale jinak je moc hodná, skoro celý den chrápe (v tom křesle), aby nás v noci každou hodinu informovala mňaučením o své přítomnosti - holt, alespoň si zvykáme do budoucna :-).
V sobotu jsme se chtěli vypravit do Kuřimi na kros v rámci BBP-čka (Brněnský běžecký pohár). Sněhové přívaly ale způsobily jednak kalamitu jako takovou, a navíc se Kozákovi zasekli na dálnici u Prostějova, takže předávka Tečky proběhla až před polednem, a kros jsme tudíž nestíhali. Ale ani nám to nevadilo, raději jsme odpoledne vyrazili na běžky na Medlánecké letiště. Už tam kroužilo půl Brna (a ZBM :-)), takže jsme projeli vyšláplé trasy až do lesa na Babu. Bohužel začalo odtávat a pak i pršet :-(, takže závěr lyžovačky už nebyl taková pohoda. V neděli stále tálo, takže na vodní lyže vyrazil už jen Osinek.
Foťák jsme s sebou ani nebrali, takže ukázka parádní zimy je od havířů z OVy :-).

PS: A ještě soutěž "Najdi Tečku!" :-)

1 Vzkaz:

Anonymní said...

No fakt to Tečce na tom křesle sluší.
A já vyhrávám hádanku protože jasně vidím, že Tečka je pod dekou na křesle. Tečka má 3 až 3,5 kg, jak kdy, a tak se nedá jen tak přehlídnout.

JKS