pondělí 22. února 2010

Lyžařské aktivity uplynulých dní

Minulý víkend jsme se konečně podívali i na Vysočinu. Pravda, s pohybem na lyžích to bylo slabší, neb jsme pomáhali pořádat již druhý ročník závodu SKI Adventure, nicméně na krátké výjezdy do stopy jsme se oba dostali. Závod jako takový měl tradičně dramatický spád, a to i z pohledu pořadatelů, neboť nám opět šotek zamíchal naprogramovanými krabičkami, takže Osinek strávil horké chvilky po dojezdu většiny závodníků napravováním chybek v softwearu. Ale do vyhlašování vítězů se vše stihlo.
V týdnu pak Osinek lehl s rychlou střevní chřipajznou :-(. Spolu s jeho teplotou se zvedla i ta venkovní, takže sníh v Brně začal povážlivě ubývat. V sobotu jsme za drobného deštíku vyrazili na zřejmě poslední lyžovačku na golfáč do Jinačovic. Sice během dopoledne přešel déšť v lehké sněžení, nicméně zelené meze nekompromisně vykukovaly dál.
Nedělní dopoledne jsme strávili s příbuzenstvem v Olšanech. A jelikož se po dloooouhé době ukázalo opět sluníčko, nedalo nám to a ještě jednou jsme nazuli naklistrované lyže, abychom alespoň na chvilku vyrazili za pohybem do přírody. Pěkný den tak zkazil až večerní střevní pohyb tentokráte u Zdenči :-( - ale snad už jsme si viry dopředávali a bude vše ok. Vivat piškotky! :-)

0 Vzkazy: