pondělí 28. května 2012

Májové aktivity

Po vypečeném Majálesu jsme se týden rekreovali na chatě u Sečské přehrady. Jako obvykle to bylo prima. Jen Osinek si toho příliš neužil a strávil dlouhé chvíle v lese s mapovací deskou. Záznam aktivit zde.
Pobyt v Železných horách jsme zakončili účastí na Áčkových závodech u Nasavrk. I přes nevlídný obrat počasí bylo nakonec více fanoušků než závodníků :-). Proto jsme byli úspěšní i výsledkově. Zdenča zúročila narychlo natočené kilometry na Ohebu a při neúčasti reprošek se v elitě dokonce vklínila na bednu. Babi Pavla také brala bednu, Osinek se konečně proběhl bez pohorek a Havíř se nám vrátil. Foto tady. (vpravo foto od Kadeho)
Závodní formu jsme následně využili i na Béčkách u Pamětic, odkud jsme si odváželi čtyři vydřená zlata (vlastně šest i s babi). Terén to byl moc pěkný, jen Adamov se nezapřel - kopce to byly jak ...
Poslední květnový víkend jsme se zúčastnili víceboje pod Helfštýnem - štafet, sprintu a opět štafet. Sobotní štafety byly pěkné a citlivě postavené (v porovnání s kotáry předchozího víkendu). Teslácké baby daly zase jednou dohromady štafetu a blýskly se hned 8. místem a spoustou bodů do žebříčku. Kluci taky brali body, ale o něco méně. Sprint v Lipníku byl pekelně rychlý, takže jsme se ani nestihli kochat zajímavými zákoutími zámeckého parku. Zdenča nakonec překvapivě urvala bronz, u Osinka byla výsledková listina nasekaná po vteřinkách, takže menší zaváhání na jedničku ho odsunulo z čelních pozic. Do nedělních štafet jsme pak nastoupili s rodinnou sestavou Zdenča-Mišifka-Osin. I přes únavu a náročnější terén jsme opět sebrali pár cenných bodíků. Několik fotek se už objevilo (vlevo foto od Kadeho).

0 Vzkazy: