sobota 4. května 2013

Vojta - 2 roky

Jojo, čas letí...

Dubnové oslavy našeho juniora se uskutečnily na dvě etapy - brněnskou a ostravskou. A obě měly dvě části - sportovní a rodinnou :-).
V Předklášteří u Tišnova pořádala Tesla jeden z prvních jarních závodů. Sníh nakonec na sjezdovce roztál a rolba byla zaparkovaná mezi ostatními stroji vozového parku, který Vojta náležitě prozkoumal. Ostatní rodinní příslušníci se vydali do lesa hledat kontroly a i bez popisů našli vše bez problémů! Gratulace! Závody dopadly dobře jak pro závodníky, tak pro pořadatele, přičemž Osinek zuřil asi jen půl hodiny po odstřelení počítače zesilovačem. Po závodě jsme se přesunuli do blízké restaurace s trpělivou obsluhou, kde Vojtíšek dostal spoustu praktických darů - např. motorovou pilu a kolo. Koukněte na fotky (od Jiřinky). A důkaz jízdních dovedností.
Z Petřkovic jsme zase zamířili na oblastní mistrovství v Herticích u Opavy. Po příjemném proběhnutí po jarním lese a posbírání několika medailí (vlastně koláčů) následovala opět část s pořádným dortem a hodnotnými dary. Foto zde.

0 Vzkazy: