středa 2. července 2014

O-červen

O-slavy v O-lšanech
Sice to bylo ještě posledního května, ale narozeniny měli oslavenci v červnu. Nechyběli jsme, jakožto ani dort, dárky, grilování, sangría a prima nálada. Fotodokumentace zde.

O-závody v O-dranci
Dlouho očekávaná a hlavně připravovaná o-akce byla málem zmařena, ale nakonec vše dopadlo a závodníci odjeli... (snad) spokojení. Brblala prý jen paní z kategorie P3 a Zelda, takže asi ano :-). Ono stavět klasiku v lese dobrém tak akorát na Botas není procházka růžovým hustníkem, zvláště máte-li pak tratě předělat dvě hodiny před tiskem kvůli arogantním divočákům (nebo vyplašeným myslivcům?). Pár obrázků, jak to vypadalo před a při (ne vepři) je tady.

(únorový průzkum terénu)
O-mistrovství v A-dršpachu
Bylo super. Těžká podložka (kolik asi tak může vážit?), ještě těžší mapové partie, dobrá mapa a Aljošovy klasické tratě nám hobíkům-klasikům sedly, takže jsme se neplánovaně probojovali do A-finále. V něm jsme se sice nedostali do hledáčku zvídavé kamery (až na vteřinová Zdenčina záda), nicméně relativně jistými výkony jsme se vklínili mezi reproše těsně za velkou bednu (Zdenča), respektive do půlky startovního pole (Osin). Zato babička opět válela a po hodinovém výkonu na krátké trati deklasovala soupeřky rozdílem limitu. Spokojené snad byly i děti, kterým se v přírodě a skalách líbilo. Jen ta motorová pila ve školce opět chyběla - holt, Turnov nasadil vysokou laťku :-). Předlouhou cestu zpět do Brna naštěstí zpestřila zástavka na benzince ve Vysokém Mýtě s přepravkou jahod ze Seče. To pak byla jízda :-).

(babička Pavla na bedně a Zdenča v závěrečném sešupu na sběrku - foto Kade)

O-dry
Začaly prázdniny. Osin zmizel s mapovací deskou v lesích u Fulneku. A děti objevovaly krásy města, kde vyrostl. I když takové atrakce tam tehdá ještě nebyly... Více zde.


(motorkář či bobista?)

1 Vzkaz:

Anonymní said...

Zdenco, chvala na tve trate se dostala az do Svedska :-)

Zdravi Mirda