pondělí 9. listopadu 2015

Podzim v poklusu

Jak název příspěvku vypovídá, čas valí neúprosně vpřed a Miška má za sebou první čtvrtrok... Ale také jsme se konečně dostali z letní letargie v zabedněné domácnosti k aktivnímu pohybu po lese. Hladoví po hledání lampiónů (nebo smajlíků) jsme tak vyrazili na:

Béčka u Bukové a Benešova. Příjemné proběhnutí po pěkném lese. V neděli poněkud chladnější počasí vhodné spíše k pouštění draků. Bedna ano: Osin dvakrát třetí v Béčkách, Zdenča první v Céčkách a bramborová v Béčkách. Foto v podzimní galerii zde.

(nejfotografovanější kategorie)
Oblž v Březině. Tradičně pohodová záležitost s tentokrát nepodceněným bufetem. Bedna ano: Osin druhý. Párek ano: Zuzanka tři :-). Foto v podzimní galerii zde.

Mistrovství ČR na klasice. Jeseníky - Skřítek. Klasicky chladné jesenické počasí, naštěstí bez lijáku či sněhu. Poctivé klasické tratě, zejména finále. Bedna ano: Zdenča bronzová v nejmladších veteránkách. Osin (klasicky?) v B-finále. Klasický večerní bengál a Vojtova zlomená klíční kost. Návštěva Zemědělského skanzenu v Rapotíně a výborné pizzerie s pecí v Šumperku (děti už ví, kam strká ježibaba nehodné děti). Foto v podzimní galerii zde.

Mistrovství štafet a družstev ve Vracově. Letecký terén s písečnými dunami navíc urychlen promenádou městem. Osin v záběru kamer na prvním úseku hlavní kategorie mužů. Zdenča finišuje veteránskou štafetu ještě za světla. Tesla staví po několika letech družstvo dospělých (Osin, Mišifka) a nedostává víc jak jeden úsek! Zato nejmladší veteráni (Zdenča) dostávají stejné farsty jako konkurenti ze Žabin a po čtyřech "vodících" úsecích jsou přesprintováni. Bedna ano: Zdenča ve vítězné štafetě nejmladších veteránek a stříbrném družstvu. Burčák ano: výborný. Děti ne, resp. jen Miška: taky výborné :-). Foto v podzimní galerii zde.
(mladé Teslácké veteránky)
Oblž v Uhřicích. Opět příjemné proběhnutí po pěkném lese. Bedna ano: Osin i Zdenča třetí. Párek (cigáro) ano: Zuzanka tři.

Rodinky na Milovech. Návrat k tradiční akci. Hojná účast příbuzenstva: Staří, Kozáci a Štrajti (bez Mišifkovy rýmičky). Vypečené mapové překvapení: mikro-o mezi chatkami pro 1. a 2. úsek a následně trestná kolečka pro 3. úsek. Bedna ne, ale i tak výborné 7. místo v kategorii OPEN. Babička tradičně nejstarším účastníkem. Foto tentokrát zde.

Klubový přebor Tesly v Zubří. Tradiční terén, netradiční tratě: Ultimate aneb kreslení tratě i mapy v čase závodu. Bohužel výtvory nedochovány. Bedna ano: Zdenča přebornicí, Osin vícepřeborníkem. Tradiční štafetky ano, tentokrát s bahenní příchutí (až po pás!): Osin ve vítězném týmu se samými děvčaty, Zdenča sedmá, Vojta dvanáctý a nadějný Zuzančin tým disk. Foto zde.
(pravá polovina účastníků pobytu)
Poslední kufr v Hlubočkách. Tratě pěkné. Ostružiny polehlé. Léto babí. Masky rozličné. Bedna ano: dvě vítězství, dva mixéry, tři lahváče. Foto v podzimní galerii zde.
 
(o komické převleky nebylo nouze)

0 Vzkazy: