pondělí 19. ledna 2009

Návrat

Tak jsme zase doma, v Brně!
Po dlouhatánské cestě přes oceán, nad kterým nás pan kapitán pěkně pohoupal, a přestupu v Římě jsme dosedli v mlze, co by se dala krájet, na vídeňské letiště. Naštěstí tu na nás opět čekali Kozákovi, takže závěrečná cesta do Brna už byla rychlá (v rámci povětrnostních podmínek).
Doma nás (naštěstí) žádné překvapení nečekalo. Fordík vypadal, že pod kupou sněhu má všechna čtyři kola, a z kytiček neuschla ani jedna (díky pilné péči paní sousedky). Jen v ledničce na nás smutně koukala flaška vina, čtyři plechovky piva a sklenice marmelády... :-)

Celé naše putování se nám líbilo. Jak jinak :-). Sice někdy mělo svá slabši místa, ale když vše nakonec dobře dopadne... A ve dvou se to táhne líp :-).

Moc děkujeme všem, kteří nám při cestě pomohli. A to jak svatebním darem, zprávičkama na netu či alespoň myšlenkama při čtení našich řádků.

2 Vzkazy:

Anonymní said...

Ahojte, včera udělali Zdenča a Osin krásnou prezentaci cesty v Petřkovicích u Pavly a Břeti Starých.
Za účasti téměř celé veliké rodiny.
Byly to krásné 3 hodiny ukazování kudy šli /občas na nás rodiče až moc náročně/, kde viděli bobra /ještě že je nekousl/, co kde měli k jídlu /až přejedení bifteky/, čím jeli /i kůň tam byl/ a kde je co kouslo /krásně veliká hovada/. A tučňáky jsme viděli na videu /jak se prali o jídlo/ !!!!!!!!
Myslím, že Hanzelka a Zikmund dostali moderní konkurenci.
Kdo chcete jet do Patagonie nebo se něco více dozvědět - neváhejte se poptat.
JKS

Anonymní said...

Zdravím, Zdeni, Osi,

konečně jsem se sem zase dostala. Chtěla jsem vám poděkovat za super promítání - zvlášť fotky květin se mi líbily. :-) Dárečky využíváme maximálně, zvlášť čaj je naprosto nedocenitelný při dlouhých poradách. :-)

Snad brzy nashledanou,

Lucka (Hranice)