úterý 14. dubna 2009

Velikonoce na Čeřínku

Krásné jarní (nebo vlastně spíš až letní) počasí velikonočních svátků jsme si užívali v lesích okolo Čeřínku (761 m.n.m.). Oddílové soustředění Tesly Brno mělo tentokráte veselý ráz, neboť jeho účastníky byly především mladé naděje našeho klubu. Dětí tedy bylo všude plno - v lese, na houpačkách, s balónem,... Společně s ostatními dospělými jsme jim připravili několik intenzivních tréninků (hvězdice, okruhy, skalní mapařinku), noční "bojovku" při svíčkách a vše vyvrcholilo pondělními napínavými štafetkami. V sobotu jsme se také zúčastnili přeboru JMO na klasice v Lesné (kousek od Třeště). Zkrátka náročný program, jak má být.
Pohodové ubytování přímo uprostřed lesa na chatě Čeřínek spolu s nádherným počasím přispělo ku spokojenosti všech. Dokonce i toho sněhuláka jsme si mohli z posledních zbytků sněhu na sjezdovce postavit :-).
Dokumentace velikonočních aktivit zde. Vypráskané zadnice tam ale neuvidíte. A vajíčka i zajíčci už jsou v bříškách.

1 Vzkaz:

Anonymní said...

Zdeni,

sice tomu, co tady píšeš, téměř nerozumím (např. mapařinka), ale musím ocenit Tvou češtinu. Teď jsem opravovala maturitní slohovky, a tak jsem si přála, aby tam byl někdo, kdo píše tak dobře česky jako Ty... Doufám, že se zase někdy sejdeme. Třeba až můj drahý choť konečně dodělá školu. To bude oslava... Už aby to bylo. Lucka (HRA)