úterý 23. března 2010

Začala nová o-sezóna!

Sníh v nížinách dal definitivně vale, takže orienťáci vyrazili s chutí na první oficiální závody letošní sezóny. Tradiční Jarní pohár pořádaný Hradcem byl sice kvůli padajícím stromům zrušen, nicméně se nabídl vždy připravený Aljoša a v náhradním terénu uspořádal alespoň oblíbené čtyřčlenné štafety.
Do průmyslového areálu v napalmovém lese u Chlumce nad Cidlinou přijížděla Teslácká štafeta se smíšenými pocity (Ďure chtěl dávat protest už po přečtení pokynů :-), ale naladěná na podání co nejlepšího výkonu. Šance na úspěch byly, jelikož se část reprošů odfarstovala na soustředění do teplejších francouzských krajů. Na prvním úseku vypálila čerstvá posila Tesly - Malda. Dle rychlosti ke startovnímu lampiónu to ale taky tak dopadlo, neboť nezkušeně nechal 3 minuty na jedničce a razil ji prý bezkonkurenčně poslední. Nicméně následným rychlým během se dokázal vytáhnout alespoň do půlky startovního pole. Dobíhal tak rychle, že málem zapomněl na sběrku schovanou v příkopě. Ale dobře to dopadlo :-). Ďure na druhém úseku ze sebe vydal maximum a po spolupráci s Podmolem při podlízání ostnatých plotů pár míst stáhnul. Následoval nejdelší úsek, který Osinek doslova proletěl v nejlepším čase, a dotáhl se na pouhé 2 minuty za prvními (průběžné 6. místo). Obtížný úkol zbyl na Zdenála, který vybíhal do posledního úseku v těžké konkurenci. Nicméně i on se s tím vypořádal statečně a 6. místo jistým výkonem udržel. Takže klukům: "Hip hip hurá!" :-)
A ještě něco pro Lucku - pár upocených dresů :-).

1 Vzkaz:

Anonymní said...

Zdarte,

no, to teda... Se asi začnu vztekat. :-D Tohle přece není pro mě. Jak jsem zahlídla fotky, které byly "pro mě"(rozbalila, nezvětšila), už mě jímala hrůza... :-D

Lucka (HRA)