pondělí 15. března 2010

Kulturní víkend

Máme v rodině dalšího maturanta! :-) Štěpánku čeká v květnu významný krok a následně lukrativní studium chemie v Brně (a to ještě neví o přestupu do Tesly :-). Maturantské stužky se předávaly na plese v Olomouci, což jsme si nemohli nechat ujít. Takže jsme vytáhli společenské úbory, oprášili pár figur z tanečních a jeli se kulturně znemožnit před příbuzenstvem :-). Naštěstí došlo jen na ploužení po parketu, takže to všichni přežili. Jen Osinek reklamoval, že se ani nemůže přitulit :-). Dokumentace na rajčeti u Štěpánky.
Aby o víkendu nebylo kultury málo, během sobotního odpoledne jsme se zúčastnili šifrovací hry po internetu zvané Sendvič. V obdobné sestavě jako na TMOU jsme luštili zapeklité šifry a rébusy. O přestávce jsme si samozřejmě dali pár vypečených sendvičů. Celkem se nám dařilo, zejména v první části jsme vyluštili většinu úkolů. Druhá část po přestávce se spíše podobala Jiráskovu Temnu, nicméně pár zásahů jsme ještě přidali a celkově skončili na uspokojivém 60. místě (z cca 250).
Společenský víkend jsme zakončili nedělní návštěvou příbuzenstva v Kuřimi a následně divadelní komedií Vrátila se jednou v noci.

0 Vzkazy: