středa 6. října 2010

Sprintování v Třebíči

Americké štafety v Třebíči jsme letos nemohli vynechat :-). Ve stejné sestavě jako loni (Zdenča-Janča G., Zdenál-Osin) jsme odhodlaně vyrazili vylepšit naše loňská umístění. Dámské sestavě se to povedlo maximálně, neboť a) zvládly technickou část vyčítání-nulování a nebyly disk a b) se umístily na bedně na stříbrných pozicích! Jedlé perníkové medaile byly opravdu obzvláště vypečené :-). Kluci se také snažili, ale rozlosování jednotlivých úseků nahrálo do karet soupeřům, kteří tak mohli lépe využít tandemové spolupráce, takže neuhájili loňská druhá místa a Osinek cíloval pátý. I tak je to samozřejmě v aktuální tréninkové morálce pěkný výsledek :-).
Výběr našich fotek od Honzů Čecha a Zháněla najdete u nás.
Tratě se nám líbily, část vymetala městská zákoutí Třebíče, většina ale směřovala do skalek a k rozhledně v přilehlém lesíku. V cíli nás čekal tradiční kruhový objezd a především teplé pití, které v sychravém počasí bodlo. Takže pořadatelům velký dík! Po vyhlášení jsme si dopřáli opět tradiční návštěvu pizzerky, která nás opět nezklamala.
Večer jsme si zase zběsile zaluštili při kvalifikaci na TMOU. A vypadá to, že se zase v noci z 5. na 6. listopadu nevyspíme :-).

0 Vzkazy: