pondělí 5. září 2011

Vojtova první bedna

Uplynulý víkend patřil po dlouhé době zase závodům. Páteční mistrovství ve sprintu jsme sice racionálně vynechali (Osinek se na sprintování po boskovické dlažbě necítil a Zdenča neměla na start nárok), na klasiku a krátkou u boskovické nádrže jsme už vyrazili v tradiční rodinné sestavě.
Sobotní náročná klasika notně prověřila naše prázdninové nabírání sil. A tradičně jsme dopadli dobře :-). Babička Pavla vyhrála. Zdenča byla těsně druhá v Áčkách. Osinek dlouho bojoval o bednu, nakonec bral top 10. Štěpánka se neztratila. Havíř se i přes pád ze srázu vrátil celý (i když přes start). Zuzu píchly na startu jen tři vosy :-). A Vojta vydržel trpělivě čekat na mlíčko.

Nedělní krátká byla kvůli kopcům, šutrům a napalmu rovněž výživná. Navíc se časy v průběhu závodu dost urychlovaly díky vyšlapávajícím se chodníčkům, což pocítila zejména červená elitní skupina startující na začátku. I tak jsme zaznamenali pěkné výsledky. Zdenča se sice hrdinně přihlásila do elity, ale kvůli fatálnímu propadu v rankingu se musela opět spokojit s Áčkem (fakt, že přihlášení reproši nakonec nestartovali, může akorát ... zamrzet). Nicméně se jí opět dařilo, a Vojta tak mohl zamávat fanouškům v Tesláckém dresíku z nejvyššího stupínku. Babička Pavla potvrdila podzimní formu druhým místem. Osinek musel šlapat :-). Štěpánka ne :-)). Zuze už bylo na startu bez vos veseleji. Havíř fandil. A Vojta dostal pořádně naštěrchaný koktejl :-).
Pár obrázků je tradičně zde.

1 Vzkaz:

Anonymní said...

Výborně Zdenčo a ostatní závodníci.
Moc gratulujeme. Takový mladý závodník OB ještě na bedně v CZ asi nebyl. Moc se těšíme na příští víkend.
JKSml+ JK