středa 31. prosince 2008

Vylet na konich

Pro volny den v Punta Arenas (letadlo nam leti az prvniho) jsme dlouho hledali nejakou aktivitu. Na tucnacich uz jsme byli v Ushuaii a navsteva muzea byla jen zalozni varianta. Nakonec jsme zkusili lakavou nabidku - vylet na konich. Po zvazeni ceny a nasich zkusenosti s jezdenim (prakticky nulove) jsme zvolili jen dvouhodinovou vyjizdku. Nakonec se to ukazalo jako dobry tah. Zadek nas bolel uz po peti minutach, pak i lytka a po Osinkove koupacce v bahne (i s konem) jsme usoudili, ze stacilo. Ale bylo to fajne: gauco nas provedl z hlavni Estancie (rance) nejprve pastvinami, kolem koniku a kravicek, onou hlubokou bazinou a mensimi lesiky. Z kopecku jsme pak pozorovali more (Magallanchuv pruliv) a za nim Ohnovou zemi. A kupodivu ani moc nefucelo :-).

5 Vzkazy:

Anonymní said...

Máme za sebou mrazivý novoroční výstup na Landek - nebyli jsme tam dřív než pořadatelé a dokonce ani ne jako první účastníci (několik snaživých seniorů nás předešlo)
Je velká zima a vítr,ale sněhu málo,takže lyžujeme jen u TV obrazovky (přímé přenosy z N.Města)Kozákům jsme na Seč poreferovali poslední vaše novinky a už se všichni těšíme na další reportáže. P + B

Anonymní said...

Zdravíme ze Seče, přehrada je zamrzlá na hladko, tak už 3 dny bruslíme, dnes začal padat sníh, tak jsem se projel po přehradě na běžkách.
Jsme rádi, že se naše cukroví dostalo až do Patagonie.
Osinku, co valašský pas?
Mají tam razítka?
Moc zdravíme
JK+JK

Anonymní said...

A pokud vam chybi zpravy o prubehu bojovky, tak se vam opravdu povedla. Vetsina si pochvalovala kratkou cast, po ktere vyrazili na GALAXIE a tim padem skoncili vsichni v hospode na Horniku. Jinak vyhrali Dure, Hajous a spol.
Diky. Mejte se a stasnej novej rok. Pitr

Anonymní said...

Ahoooj,dík za krásný články a fotky a těším se na besedu s promítáním:o)mějte se fajn, Radka B.

Anonymní said...

Zdar decka, bojovka byla super, vsechna cest, diky za ni. Zdenal vse bravurne ridil, slapalo to. Uz bylo na case se na toho naseho NT podivat trosku podrobne. hajousek