pondělí 8. června 2009

V pošumaví

Na víkendová Áčka jsme se těšili. Sice je to na Šumavu z Brna pekelně daleko, ale zato jsme se mohli proběhnout (v některých pasážích spíše projít) v horském lese plném kamení, skalek, klacků, bažin a lampiónů. Počasí bylo sice v sobotu zamračené, trochu studené a hlavně mokré, nicméně v lese se nám líbilo a i body v rámci KPČ (= kulturně poznávací činnost) jsme posbírali. Z Horské Kvildy za námi dojela Martina s holčičkama a psíkem Bodiem, takže jsme si udělali rychlý výlet na kopec Javorník (1066 m.n.m.). K rozhledně jsme nakonec nedošli (bylo už pozdě a stejně by byla zavřená, takže příště), tak jsme vzali zavděk alespoň kapličkou a úžasným výhledem do kraje.
Večer jsme byli pozvaní na čínskou baštu a výborný moučník "margotku" k Pavle a Kubovi do Sušice. A jelikož nám oznámili jednu speciální novinku, tak se do pošumaví ještě vrátíme i na podzim :-).
Co se týče závodů, tak ty byly moc pěkné, ale náročné. Osinkovi se dařilo více, dvakrát si došel na bednu pro emco-mysli, chardonay a koláček. Zdenča brala v sobotu bramboru a v neděli si opět "vydělala" rozbitím buzoly (letos už třetí) :-(.
Důkaz o Osinkových úspěších zde, jakožto i pár panoramat z okolí.

0 Vzkazy: