pátek 5. června 2009

Nominačky na MS

Tak jsme si zase pořádně zaběhali :-). Od pátku do středy jsme absolvovali náročné turné tří států (ČR - Brno, Maďarsko - Miskolc, SR - Rožňava) = čtyři závody, dva tréninky, dvě procházky plus celá první série TBBT (seriál "The Big Bang Theory") a půlka Červeného trpaslíka. Osin bojoval o nominaci na letošním mistrovství světa, Zdenča se jela zúčastnit. Jak to dopadlo, vlastně ještě nevíme, ale zážitky a fotečky vám naservírovat už můžeme.
V podstatě se akce odehrávala v duchu hesla "zážitky nemusí být pěkné, hlavně že jsou silné" :-). Deštivé a studené počasí na maďarské straně změnilo závody, které probíhaly v obzvláště kamenitém terénu, v boj o kotníky. Nakonec jsme přežili a odnesla to opět "jen" Zdenčina buzola (letos už druhá) :-(. Na Silické planině už byl terén běhatelnější, přesto se tentokrát přerazil Osinek a doběhl s neskutečně nateklým předloktím ("doktorka Brožková" zranění diagnostikovala jako "ty jo, tak to je hustý").
Následovala neskutečně dlouhá cesta zpět do Brna, přičemž jsme v noci na dálnici sestřelili srnku :-(, která tam neměla co pohledávat a navíc nebyla osvětlená a ani neměla výstražnou vestu. Svazový tranzit přišel o blinkr a část světla, nešťasné zvíře na tom však bylo evidentně hůř. Domů jsme se dostali až hodně pozdě, takže ruka musela počkat do rána - naštěstí rentgen neodhalil žádné anomálie, tak to snad bude brzy ok.
Fotečky z Bukových hor, když ještě nepršelo, jakožto i pár slovenských skvostů najdete jako obvykle zde.
PS: Jestli by nám nebylo lépe (a hlavně bezpečněji) na praseti v Buchlovicích...

1 Vzkaz:

Anonymní said...

Vaše zážitky čteme jako poutavou detektivku-z tohoto pohledu je orienťák docela zábavný, že. Věříme, že problémy jako zraněná ruka nebo rozbitá buzola byly poslední, teď už vás určitě žádné další nepotkají.Zdravíme a přejeme další krásné zážitky. P + B