středa 7. října 2009

Klubové klání

První říjnový víkend patřil opět mistrovství - tentokráte štafet a družstev. Tesla vyslala hned několik týmů, přičemž k početné kategorii veteránů se přidali muži v osvědčené sestavě Mišifka-Zdenál-Osin a dokonce si po dvou letech postup vyběhly i ženy (Kaška, Čelenka, Zdenča). Závody pořádal Jičín v lese Řáholci. Kromě Rumcajse s Mankou bylo v lese asi nejvíce ostružin (taky se běželo u Ostružna), popadaných stromů, vos, sršňů a závodníků. Tratě příliš pěkné nebyly, obzvláště v sobotu to byl trochu vopruz, nicméně kolektivní atmosféra při fandění dodala závodu veselý ráz.
Podrobné výsledky si můžete prohlédnout u pořadatelů - kluci potvrdili letošní formu a jen kousek jim chyběl k Top10 (12. místo a to se Osinek nechal na doběhu ofinišovat Koláčem), ženy s dvěma zasloužilými matkami dosáhly maxima v podobě 24. místa. Po hromadné večeři v táborové jídelně jsme brzo zalehli do chatek, protože a) v táboře zdechl pes, b) pekelně žraly muchničky, c) došel i burčák u Zlíňáků :-(.
V neděli jsme se přesunuli z tábora Sklář k chatě Homole, kde jsme se mačkali na kousku louky společně s dalšími stovkami závodníků. Nicméně elánu do souboje s únavou, časem, terénem, vosama a soupeři nám to neubralo. Družstvo ve složení Mišifka-Kaška-Zdenál-Čelenka-Plech-Zdenča-Osin sice zcela neplnilo předepsané kvóty, ale výsledné 12. místo je pro něj vynikající. Ostatně, takto jsme skončili i loni... Takže jsme byli maximálně spokojení.
Něco málo fotek od nás a z Kadeho stránek najdete tady.

0 Vzkazy: